5 Simple Statements About بیماری لوپوس سرطان است Explained
5 Simple Statements About بیماری لوپوس سرطان است Explained
Blog Article
سایت کلینیک زیبایی؛ مرجع معرفی کلینیک ها و دکترهای زیبایی
لوپوس اریتماتوزیس سیستمیک، شایعترین نوع بیماری لوپوس است. بیماری خود ایمنی که در آن سلولهای سیستم ایمنی اشتباهاً به بافتهای خود حمله میکند و منجر به بروز التهاب و آسیب بافتی در ارگانهای درگیر میشود. این بیماری میتواند بر روی مفاصل، پوست، مغز، ریهها، کلیهها و رگهای خونی تأثیر بگذارد و بیمار با علائمی مانند مفصل درد، حساسیت و راش های پوستی و مشکلات مربوط به ارگان های داخلی رو به رو شود.
چگونه با استفاده از سرمهای پوست بهترین کیفیت پوست خود را تجربه کنیم
لوپوس می تواند باعث افزایش فشار خون شود، مخصوصا اگر کلیه ها را درگیر کرده باشد. قرص های استروئیدی که اغلب برای درمان بیماری لوپوس مورد استفاده قرار می گیرند، می توانند باعث افزایش فشار خون شوند مخصوصا اگر در دوزهای زیادی مصرف شوند. لوپوس می تواند در ایجاد کلسترول بالا نیز نقش داشته باشد که باید به طور سالانه با انجام آزمایش خون بررسی شده و در صورت نیاز درمان شود. لوپوس ممکن است مغز استخوان را تحت تاثیر قرار دهد و باعث کم خونی و کاهش تعداد پلاکت ها (سلول هایی که به لخته شدن خون کمک می کنند) و یا گلبول های سفید خون شود.
بیماری لوپوس اریتماتوز سیستمیک میتواند باعث التهاب در پوست، مفاصل، ریه، کلیه، خون، قلب و یا ترکیبی از موارد گفته شده شود.
یکی از مهم ترین مشکلاتی که بیماران لوپوس سیستمیک با آن درگیر هستند، درد عضلانی و التهاب مفصلی است.
با آزمایش ادرار میتوان میزان پروتئین یا گلبولهای قرمز خون را تعیین کرد.
تنگی نفس ناشی از استرس و اضطراب چیست و چگونه درمان میشود؟
باید بدانید که بسیاری از نشانههای بیماری لوپوس مانند بیماریهای دیگر هستند و همین امر میتواند باعث سخت شدن کار تشخیص آن شود.
کلیهها را باید یکی از اندامهای بدن دانست که بیماری لوپوس میتواند به آنها آسیب جدی وارد کند.
دکتر الیویا خاطر نشان کرد: “از آن جا که سیستم ایمنی بدن توسط داروهای مخصوص این بیماری ضعیف می شود، بدن قادر به مقابله حتی با یک عفونت ساده نیست و این عفونت ساده می تواند به یک عفونت پیچیده تبدیل و منجر به مرگ شود.”
” در واقع آن ها قادر به زندگی با تجربه ی کمتری بیماری لوپوس مفصل از معلولیت و عوارض بیماری هستند.”
تاریخ انتشار: ۷ فروردین ۱۴۰۳ غده تیروئید و پیشگیری از بیماری های حاصل از آن
به عنوان مثال دارهای آزاتیوپرین، سیکلوسپورین، سیکلوفسفامید، متوترکسات و مایکوفنولات که می توانند: فعالیت زیاد سیستم ایمنی بدن را کاهش دهند.